| Ana Sayfa | Rss | Forum Kurallari | Giriş | Üye Olun | Arama |

|
Neden Guinea Pig/Cavia ?
|
|
21-12-2009, 01:05 AM
|
|||||||||
|
|||||||||
|
RE: Neden Guinea Pig/Cavia ?
Kedi köpek kuş balık gibi evde beslenen bütün hayvanların kötü özelliklerini çıkarıp hepsinin en güzel özelliğini alın, toplayın, Cavia' nın karakteristik özelliklerini elde etmiş olursunuz.
|
|||||||||
|
26-01-2010, 02:57 PM
|
|||||||||
|
|||||||||
|
benim bir problemim var
yazınızda geceleri uyuduklarını yazmışsınız ama benim cicim geceleri karanlıkta uyanıyor ve yuvasının içinde koşturuyor guykguyk sesler çıkarıyor sesinin anlamına baktım yemek istiyorum demekmiş ama neden gece biz uyurken karanlıkta kalkıyor olabilir ><((((º> ------------- <º))))>< |
|||||||||
|
26-01-2010, 03:08 PM
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Yatarken yuvasına biraz taze sebze koyarsanız onlarla oyalanr ve gece vıyaklamaz.
|
|||||||||
Tarafından teşekkür edilmiş: |
gülin |
|
07-02-2010, 07:23 PM
|
|||||||||
|
|||||||||
|
teşekkürler Tarçın çok içten yazmışsın
Puff BitterBen siz olmadan ne yaparım? =((( |
|||||||||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Guinea Pig mi Cavia mı? | Tarçın | 5 | 877 |
16-07-2009 09:37 PM Son Mesaj: MehmetKaanMeriç |
|
MyBB, © 2002-2010 MyBB Group. / guinea pig / evcil hayvanlar / köpek /
GuineaPigler.com site içeriğindeki yazıların, site yöneticilerinden izin alınmadan başka sitelerce kullanılması YASAKTIR !
Sitemizde bulunan içeriğin izinsiz kullanımı veya zarara uğratılması 765 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 5187 sayılı Basın Kanunu ve ilişkili diğer kanunlar uyarınca yasaktır.
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com

Tarafından teşekkür edilmiş: