Kullanıcı Adı: 
Şifre:   
Ana Sayfa Rss Forum Kurallari Giriş Üye Olun Arama

Etiketler: kırık, acil, yardım,

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kırık mı ? acil yardım
21-10-2009, 01:24 AM
kırık mı ? acil yardım
sandalyede otururken kucağımda aturan caviam duyduğu ani bir sesle ürküp zıpladı ve birden yere düştü ayağında bir problem var üstüne basamıyor acaba kırık mı anlayamadım lütfen sadece bilgisi olanlar cevapyazarsa sevinirim. acil yardım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

21-10-2009, 09:08 AM (Bu Mesaj 21-10-2009 09:10 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : detayhbr.)
RE: kırık mı ? acil yardım
Geçmiş olsun. Ayağına yavaş yavaş oğuşturuyormuş gibi dokun, hafif bastırarak. Çıkarttığı ses çok fazla ve sen elini çektiğinde dahi kesilmeyen bir ses mi ona bak. Bacağın dışarıdan görünüşüne bak, kırık bir ayakta yapı bozulması kaçınılmaz olur. Üzerine ne ölçüde basabildiğini kontrol et.

Üzerine basabiliyorsa muhtemelen kırık yoktur. Zaten eğer kırık varsa sesi kesinlikle kesilmez, sürekli ses çıkartır. Gelişmelerden haberdar edersen tedavi konusunda da yardımcı olabilirim.

Çok çok üzüldüğümü de bilmeni isterim. Umarım önemli birşeyi yoktur. Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya hazırım kardeşim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-10-2009, 09:25 AM
çok teşekkürler düştükten sonra ayağı felçli gibi cansızdı arkada sallanıyordu daha sonra altına toplamaya başladı elime aldığımda huysuzlanıp biraz ses çıkartıyor ama çok fazla değil. bıraktığımda ses ççıkarmıyor. bu sabah baktım ayağını altına toplamış ama üstüne basamıyordu. ( geceki gibi cansızlık yoktu) umarım düzelir inanılmaz üzüldüm
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

21-10-2009, 09:28 AM
(21-10-2009 09:25 AM)oscaroscar Yazılan:  çok teşekkürler düştükten sonra ayağı felçli gibi cansızdı arkada sallanıyordu daha sonra altına toplamaya başladı elime aldığımda huysuzlanıp biraz ses çıkartıyor ama çok fazla değil. bıraktığımda ses ççıkarmıyor. bu sabah baktım ayağını altına toplamış ama üstüne basamıyordu. ( geceki gibi cansızlık yoktu) umarım düzelir inanılmaz üzüldüm

Ayakta yapı değişmesi şişlik gibi şeyler var mı? Yoksa sadece reflesksizce boşlukta sallanıyor mu? Çok önemli bu kontrol edersen tekrar sevinirim. Boşlukta sallnıyorsa ve yapısal bir değişikliğe uğramamışsa muhtemelen çıkmış gibi gözüküyor. Vakit kaybetmeden hekime başvurmanı tavsiye ederim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Kırık Diş Tarçın 10 1,478 25-05-2010 11:17 AM
Son Mesaj: caglaeris
  Lütfen acil yardım kızım cok hasta :(( Sirin 15 550 30-10-2009 07:39 PM
Son Mesaj: Sirin

Forum Atla: