| Ana Sayfa | Rss | Forum Kurallari | Giriş | Üye Olun | Arama |

|
kırık mı ? acil yardım
|
|
21-10-2009, 01:24 AM
|
|||
|
|||
|
kırık mı ? acil yardım
sandalyede otururken kucağımda aturan caviam duyduğu ani bir sesle ürküp zıpladı ve birden yere düştü ayağında bir problem var üstüne basamıyor acaba kırık mı anlayamadım lütfen sadece bilgisi olanlar cevapyazarsa sevinirim. acil yardım
|
|||
|
21-10-2009, 09:08 AM
(Bu Mesaj 21-10-2009 09:10 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : detayhbr.)
|
|||
|
|||
|
RE: kırık mı ? acil yardım
Geçmiş olsun. Ayağına yavaş yavaş oğuşturuyormuş gibi dokun, hafif bastırarak. Çıkarttığı ses çok fazla ve sen elini çektiğinde dahi kesilmeyen bir ses mi ona bak. Bacağın dışarıdan görünüşüne bak, kırık bir ayakta yapı bozulması kaçınılmaz olur. Üzerine ne ölçüde basabildiğini kontrol et.
Üzerine basabiliyorsa muhtemelen kırık yoktur. Zaten eğer kırık varsa sesi kesinlikle kesilmez, sürekli ses çıkartır. Gelişmelerden haberdar edersen tedavi konusunda da yardımcı olabilirim. Çok çok üzüldüğümü de bilmeni isterim. Umarım önemli birşeyi yoktur. Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya hazırım kardeşim. |
|||
|
21-10-2009, 09:25 AM
|
|||
|
|||
|
çok teşekkürler düştükten sonra ayağı felçli gibi cansızdı arkada sallanıyordu daha sonra altına toplamaya başladı elime aldığımda huysuzlanıp biraz ses çıkartıyor ama çok fazla değil. bıraktığımda ses ççıkarmıyor. bu sabah baktım ayağını altına toplamış ama üstüne basamıyordu. ( geceki gibi cansızlık yoktu) umarım düzelir inanılmaz üzüldüm
|
|||
|
21-10-2009, 09:28 AM
|
|||
|
|||
(21-10-2009 09:25 AM)oscaroscar Yazılan: çok teşekkürler düştükten sonra ayağı felçli gibi cansızdı arkada sallanıyordu daha sonra altına toplamaya başladı elime aldığımda huysuzlanıp biraz ses çıkartıyor ama çok fazla değil. bıraktığımda ses ççıkarmıyor. bu sabah baktım ayağını altına toplamış ama üstüne basamıyordu. ( geceki gibi cansızlık yoktu) umarım düzelir inanılmaz üzüldüm Ayakta yapı değişmesi şişlik gibi şeyler var mı? Yoksa sadece reflesksizce boşlukta sallanıyor mu? Çok önemli bu kontrol edersen tekrar sevinirim. Boşlukta sallnıyorsa ve yapısal bir değişikliğe uğramamışsa muhtemelen çıkmış gibi gözüküyor. Vakit kaybetmeden hekime başvurmanı tavsiye ederim. |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Kırık Diş | Tarçın | 10 | 1,478 |
25-05-2010 11:17 AM Son Mesaj: caglaeris |
|
| Lütfen acil yardım kızım cok hasta :(( | Sirin | 15 | 550 |
30-10-2009 07:39 PM Son Mesaj: Sirin |
|
MyBB, © 2002-2010 MyBB Group. / guinea pig / evcil hayvanlar / köpek /
GuineaPigler.com site içeriğindeki yazıların, site yöneticilerinden izin alınmadan başka sitelerce kullanılması YASAKTIR !
Sitemizde bulunan içeriğin izinsiz kullanımı veya zarara uğratılması 765 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 5187 sayılı Basın Kanunu ve ilişkili diğer kanunlar uyarınca yasaktır.
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com

Tarafından teşekkür edilmiş: