| Ana Sayfa | Rss | Forum Kurallari | Giriş | Üye Olun | Arama |

|
herkese merhaba
|
|
08-03-2010, 07:49 PM
|
|||
|
|||
|
herkese merhaba
2 gun once sonunda bende bı guinea pig aldım 1 buçuk aylık turuncu-beyaz karışımı bısey ılk gun cok korkuyodu hiç yerınden kıpırdamadı bugün kendıne geldı bıraz kafesın demırlerının arkasından maydanoz falan uzattıgımda korka korka olsada gelıp yedı ve bu bıle buyuk bı basarı bence =) ama az once kafesı temızledım yıne bıraz durgunlaşıp ürkekleşti.. bana alışması ve kafesten cıkarıp bırlıkte zaman gecirmemiz ne kadar sürer ortalama yardım edermısınız?
|
|||
|
08-03-2010, 08:22 PM
|
|||
|
|||
|
RE: herkese merhaba
Öncelikle aramıza hoşgeldin betty1
![]() işin aslı bu pigden pige değişiyor, aynı insanlar gibi her birinin yarı karakterleri var.. Kimi birkaç haftada alışırken kiminin tamamen alışması 6 ayı buluyor umarım seninki kısa sürede alışanlardan olur ![]() bana sorarsan bu şekilde devam et yani elinden maydonoz yedirmeye, bir zaman sonra kafesin içine elini, elinin üstüne de yemi koyup gelip yemesini bekleyebilirsin, bu arada da sürekli konus onunla senden zarar gelmeyeceğini anladığı vakit sesini duyduğu anda senin olduğun tarafa doğru koşacağından emin olabilirsin ![]() zaten senin ki henüz çok yeniymiş, ilk birkaç gün genelde çok ürkek geçer evdeki sesleri tanımaya çalışırlar, mesela şöyle örnek veriyim; benimki ilk günlerde babamın hapşırmasından acayip korkar, hemen yuvasına kaçardı ama artık bana mısın demiyor ![]() işin aslı forumda bu konuda sabitlenmiş pek çok konu var eğer onları araştırırsan sana çok yararı olur, ben almadan hepsini okumuştum ve çok yararını gördüm.. |
|||
Tarafından teşekkür edilmiş: |
Sütlaç, Tarçın |
|
08-03-2010, 08:46 PM
|
|||
|
|||
|
umarım kısa sürede alışır =) korkutmamak için kafesini açmıyorum hiç sadece bu tatlılıgı dışardan izlemekle yetiniyorum, kendımı tutmam cok zor oluyo ama yapıcak bısey yok benden daha da korkmasını ıstemıyorum =)
ozellıkle o cıkardıgı sesler bıtırıyo benı ya elımde olsa saatlerce durup ızlerım onu çok hayran olunası yaratıklar süreklı onlar hakkında araştırma yapıyorum umarım bana alışması fazla sürmez (: |
|||
|
08-03-2010, 09:10 PM
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Umarım..
![]() Bu alışma sürecinde sakın ha sakın onun korkmasına sebep olacak hiç bir şey yapmayın. Yanlışlıkla canını falan yakmayın. Yoksa alışması iyice uzar. Puff BitterBen siz olmadan ne yaparım? =((( |
|||||||||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Herkese merhaba | love_hayvanlar | 11 | 401 |
22-12-2009 09:01 PM Son Mesaj: PeuGeoT |
|
MyBB, © 2002-2010 MyBB Group. / guinea pig / evcil hayvanlar / köpek /
GuineaPigler.com site içeriğindeki yazıların, site yöneticilerinden izin alınmadan başka sitelerce kullanılması YASAKTIR !
Sitemizde bulunan içeriğin izinsiz kullanımı veya zarara uğratılması 765 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 5187 sayılı Basın Kanunu ve ilişkili diğer kanunlar uyarınca yasaktır.
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com
İçeriğimizi izinsiz kullanan şahıslara, bu kanun doğrultusunda tarafımızdan yasal işlemler başlatılacaktır.
© 2010 - GuineaPigler.com

Tarafından teşekkür edilmiş:
umarım seninki kısa sürede alışanlardan olur